Facilităm accesul la soluții și experți.

Illustration-Team

I. Pentru cei care
au nevoie de soluții.

Identificăm rapid pentru persoane sau organizații soluții la nevoi punctuale sau complexe și facilităm accesul la o varietate de experți în trei pași simpli.

Illustration-Goals
1. Identificăm Nevoile
Spuneți-ne cerințele

După ce trimiteți solicitarea, un membru al echipei noastre o să vă contacteze pentru a vă confirma și clarifica necesitățile.

Illustration-Progress
2. Propunem Soluții
Alege-ți soluția preferată

Selectăm soluții potrivite și vă facilităm accesul la experții disponibili să implementeze proiectul. La final decideți ce soluție vi se potrivește.

Illustration-Launch
3. Implementăm Proiectul
Începeți-vă munca

Gestionăm fluxurile de lucru administrative să puteți naviga cu ușurință în realizarea proiectului. Hai să pornim!

Ești interesat? Perfect!

Ne poți scrie și unul dintre consultanții noștri te va ajuta.

Illustration-Workspace
Solution-Offer@2x

II. Pentru cei care au nevoie să ofere soluții.

Suntem în fiecare zi orientați spre identificarea de servicii complementare care să ofere individului sau organizației acces la soluții care să-i aducă învățare prin cunoaștere și educație, dezvoltare prin suport și resurse, progres prin accesul la tehnici și instrumente.

Aveți un serviciu sau o soluție ce considerați că merită să o dezvoltăm împreună? Perfect!

Povestea noastră

"

Am început în 2008 din dorința de a oferi, primul pas făcându-l timid, dar cu capul sus. Datorită faptului că știm ce ne dorim, ne cunoaștem potențialul și suntem conștienți că ceea ce facem este ceea ce trebuie făcut. Avem mereu în minte locul unde ne vedem a ajunge, de aceea ne este mai ușor să venim în întâmpinarea ta, cu tot bagajul de cunoștințe acumulat de-a lungul celor 13 ani în care am activat pe piață de training, coaching și consultanță de business.
Știm ce presupune să activezi pe piața din România, atât ca angajat dar și ca angajator, și cât de mult contează să ai lângă tine persoanele potrivite, care te pot ghida, dând viață șansei tale de a performa mai bine în ceea ce-ți propui să faci. De aceea pentru noi, învățarea prin cunoaștere și educație, dezvoltarea prin suport și resurse, progresul prin accesul la tehnici și instrumente sunt precum o balanță ce trebuie ținută mereu în echilibru și armonie.
Motivul pentru care îți spunem ție toate acestea, este că suntem siguri că întotdeauna fiind loc de mai bine, nici tu, la rândul tău, nu vei înceta să cauți acea cale care te va duce spre persoana care îți dorești să devii.
La fel cum pentru tine sunt importante rezultatele, pentru noi sunt importante faptele. Întocmai precum tu cauți în fiecare zi răspunsul la întrebarea – Ce mai am nevoie, pentru a reuși să….?
Noi te ajutăm să-ți atingi obiectivele și ne dorim să avem șansa să-ți ascultăm cerința, să-ți propunem soluțiile și să navigăm în direcția rezultatului planificat, punându-te în situația în care să ai șansa să evoluezi în direcția pe care ți-o dorești.

Dincolo de procese, tehnici și instrumente, compania Trivento este formată din oameni pasionați de lucrul ecologic, făcut cu blândețe, răbdare și responsabilitate, rămânând focusați, consecvenți și orientați către a oferi suport, claritate și rezultate celor ce aleg să lucreze cu noi.

Suntem încântați că putem face asta și le suntem recunoscători celor care au ales să colaboreze cu noi și celor care ne vor fi clienți sau colaboratori.

Andrei Badea

CEO Trivento Business Group
Signature-Andrei.Badea
Letter-Img-Andrei-Badea@2x

Hai să intrăm
în contact

Dacă ai nevoie de o soluție.
Dacă oferi o soluție.