Vânzări & relații
cu clienții

Scopul nostru și
cum te ajutăm.

Este esențial să alegeți oamenii cei mai potriviți în dezvoltarea companiei dumneavoastră și, în același timp, care să aibă un impact pozitiv asupra profitului organizației. Cu instrumentele potrivite, creșterea productivității, reducerea numărului de greșeli în vânzări și creșterea satisfacției la locul de muncă sunt modalități clare și sigure de maximizare a rezultatelor și de reducere a resurselor cheltuite.

Sales

Pentru procesul de selecție

Evaluarea Sales oferă o modalitate de selecție a persoanelor care au calitățile necesare pentru atingerea performanței în vânzări, identificând particularitățile ce definesc succesul fiecărei organizații în parte. De la a înțelege nevoile clientului și până la o atitudine proactivă, toate caracteristicile explorate în această evaluare permit îmbunătățirea rezultatelor departamentului de vânzări.

Evaluarea Sales este recomandată pentru:
Evaluarea Customer Service este recomandată pentru:

Customer Service

Pentru selecție, recrutare, compatibilitate cu postul, dezvoltare și managementul performanței

În lumea actuală, dominată de servicii, sunt multe industrii ce depind de calitatea relațiilor cu clienții pentru a supraviețui. Acest instrument se concentrează pe predictorii de performanță esențiali pentru managementul relațiilor cu clienții, cum ar fi flexibilitatea, responsabilitatea, orientarea spre client, respectul, excelența, orientarea pe rezultate, dezvoltarea personală și lucrul în echipă. 

Interests

Pentru selecția, dezvoltarea și retenția angajaților

În urma cercetărilor și meta-analizelor efectuate în ultimii 60 de ani, a fost identificată o corelație puternică între interesul ocupațional și performanța la locul de muncă. Acest instrument vă ajută la identificarea intereselor ocupaționale și determină gradul de compatibilitate dintre interesele candidatului și cerințele specifice postului.

Evaluarea Interests este recomandată pentru:
Evaluarea Full Spectrum este recomandată pentru:

Full Spectrum

Pentru selecție, inducție, managementul talentelor și programe de management al carierei

Cel mai eficient instrument pentru identificarea potențialului psihoaptitudinal al candidaților, cu o predicție a performanței de peste 70%, evaluarea Full Spectrum evaluează integral tot ce ține de comportamentul, aptitudinile cognitive și interesele ocupaționale ale persoanei vizate. Acest instrument vă oferă posibilitatea să obțineți o imagine de ansamblu a potențialului angajat, alături de compatibilitatea acestuia cu organizația și funcția respectivă.

Avantajele acestor evaluări.

Avantaj

In consequat, quam id sodales hendrerit, eros mi molestie leo.

Avantaj

In consequat, quam id sodales hendrerit, eros mi molestie leo.

Avantaj

In consequat, quam id sodales hendrerit, eros mi molestie leo.

Avantaj

In consequat, quam id sodales hendrerit, eros mi molestie leo.

Avantaj

In consequat, quam id sodales hendrerit, eros mi molestie leo.

Ești interesat? Perfect!

Ne poți scrie și în cel mai scurt timp unul din consultanții noștri te va ajuta.

Illustration-Teamwork